Mijn favorieten

Full-Service


Een woning verkopen is niet alleen een grote financiële transactie. Het is vaak ook een emotionele zaak. U wilt natuurlijk uw woning zo goed mogelijk verkopen, tegen de juiste prijs en binnen de juiste termijn. Dan scheelt het wanneer u een ervaren full service makelaar inschakelt, die alle facetten van het vak kent en u veel werk en tijd uit handen neemt. Een ervaren makelaar weet welke presentatie uw woning verdient en hoe u met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de verkoop van uw huis.

 

 • Wij stellen vrijblijvend voor u de bouwkundige staat van uw woning vast, beoordelen de verkoopbaarheid en laten een nauwkeurige waardebepaling verzorgen door één van onze makelaars.
 • Wij bepalen met u de verkoopstrategie aan de hand van doelgroep(en), mediakeuze, het optimaliseren van de woningpresentatie en het ontwikkelen van een professionele kleurenbrochure met plattegronden.www.objectenco.nl
 • Wij matchen de bestanden met zoekers/ potentiëlekopers o.a. via internet (www.funda.nl) en melden de woning aan bij collega-makelaars in de regio.
 • Wij presenteren uw woning in de vitrines van onze kantoren en plaatsen een te koop bord, driehoek of spandoek.
 • Wij informeren potentiële kopers en screenen belangstellenden. Ook verzorgen wij de begeleiding bij bezichtigingen en nemen we de persoonlijke follow-up op ons over de voortgang bij de verkoop.
 • Wij evalueren de biedingen en bepalen samen met u de onderhandelingstactiek. Uiteraard onderhandelen wij voor u over de prijs.
 • Wij stellen de koopovereenkomst op inclusief roerende zaken, bewaken de termijnen van de ontbindende voorwaarden, zorgen dat de notaris de relevante stukken en informatie ontvangt en controleren de ontvangst van de waarborgsom.
 • Voor de verhuisdatum controleren wij de akte van levering en afrekening, doen we een eindinspectie van de woning met de toekomstige eigenaar en begeleiden we u bij de notaris.
 
En daarmee houdt het niet op. Uiteraard kunt u ook na de verkoop van uw woning met uw vragen bij Rijnland Makelaars terecht. Ook de aankoop of huur van een nieuwe woning is bij ons in goede handen. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen! Een prettig idee? Neem dan gerust eens contact op met Rijnland Makelaars.


De aankoop van een woning is een invloedrijke gebeurtenis en u wilt er zeker van zijn dat u niets belangrijks vergeet. Daarom schakelt u een full service makelaar in. Dat scheelt u behoorlijk wat tijd en moeite. Bovendien loopt u dan als koper aanzienlijk minder risico. Onze makelaars zijn deskundig op bouwkundig en juridisch gebied en zijn daarnaast professionele onderhandelaars.

 

 • Wij bepalen samen de algemene woningbehoefte, door uw woonwensen in kaart te brengen, de locatie en/of regio te bepalen en de mogelijkheden vast te stellen.
 • Wij selecteren daarna woningen uit eigen aanbod en het aanbod van collega’s via ons relatienetwerk, internet en overige media.
 • Wij maken afspraken voor bezichtiging.
 • Bij serieuze interesse beoordelen we de bezochte woning op woonomgeving,planologische ontwikkelingen en andere belemmeringen. Tevens stellen we de bouwkundige staat en de courantheid vast en bepalen we de noodzaak voor een nader bouwtechnisch en/of milieuonderzoek.www.perfectkeur.nl / www.hvandorp.com
 • Een beëdigd taxateur doet een waardebepaling voordat we overgaan tot een tweede afspraak voor uitgebreide bezichtiging.
 • Bij appartementen beoordelen we tevens de stukken van de Vereniging van Eigenaren (VvE), akte van splitsing, splitsingsreglement, huishoudelijkreglement, financiële positie en servicekosten.Samen met u bepalen we de aankoopstrategie met een maximum- en openingsbod.
 • Daarna voeren wij voor u de onderhandelingen. Zijn deze geslaagd, dan stellen we de overeenkomst vast op prijs, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden, en controleren wij de koopovereenkomst conform afspraken.
 • Tevens staan wij u bij met juridisch en praktisch advies, zoals bij de selectie van een notaris, verhuisbedrijf, aannemers, scholen etc.
 • Wij bewaken voor u de termijnen van de ontbindende voorwaarden, zorgen dat de notaris de relevante informatie en stukken ontvangt en bewaken de voortgang van het proces.
 • Voor de verhuisdatum controleren wij de akte van levering en afrekening, doen we een eindinspectie van de woning en begeleiden we u bij de notaris.
 
En daarmee houdt het niet op, uiteraard kunt u ook na de oplevering van uw woning met uw vragen bij Rijnland Makelaars terecht. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat u kunt genieten van uw nieuwe woning! Een prettig idee? Neem dan gerust eens contact op met Rijnland Makelaars.